1 op 1 Training

Bij Freddy’s Kickboxing & Personal training draait het om jou! Wij gaan je begeleiden naar het behalen van jouw eigen fysieke doelstelling. Of het nu gaat om kickbokstechnieken aanleren, je voorbereiden op een (recreanten-) kickbokswedstrijd, afvallen, sterker worden of conditieverbetering; de training is gericht op jouw persoonlijke doelen.  Je kunt je vooruitgang pas meten als duidelijk is wat je doelen zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we wat je wil bereiken en stemmen we verwachtingen af. Zo komen we tot een gericht plan en kunnen we samen aan de slag!

Video afspelen

Small Group Training

Sport je liever samen met iemand? Kies dan voor Small Group Training (2-4 personen). Je sport dan
samen met vaste trainingspartners die je zelf uitkiest om samen aan jullie doelen te werken. Dit geeft je extra motivatie en een stok achter de deur! Kom samen trainen met je gezinsleden, vriend, vriendin of collega en behaal samen jullie doelstellingen!

 

Basiscursus Kickboksen

Leer de basistechnieken van kickboksen in slechts 5 weken!

Speciaal voor beginners. Voor mensen die graag willen leren kickboksen. Voor mensen die (nog) niet met reguliere kickbokstrainingen willen meedoen of mensen die het spannend vinden. Met 2 keer per week een training van 50 minuten, gedurende 5 weken. Gericht op het aanleren van de basistechnieken van kickboksen. Laagdrempelige trainingen voor jong en oud! Kosten per persoon €400,– excl. BTW.

DEZE CURSUS GGAAT ALLEEN VAN START BIJ MINIMAAL 4 DEELNEMERS

Padstraining

Een padstraining is zeer intensief. Tijdens de padstraining werk je gericht aan je technieken, snelheid, conditie en concentratie. Naast dat het erg leuk is om te doen, is het ook een goede training voor mensen die zich willen voorbereiden voor een wedstrijd of specifiek gericht op techniek willen trainen of mentaal sterker willen worden. De padstraining is ook zeker geschikt voor jeugd!