Over ons

OVER freddy

Fred de Weij

Fred de Weij: Vader van een zoon en heeft een lieve vrouw. Zijn grote passies zijn kick- en thaiboksen, snelle auto’s en andere sporten.

De interesse en passie voor vechtsport zat er al vroeg in. Op zijn 13e is hij begonnen met kickboksen. Ook heeft hij korte periodes kung fu, tae kwon do en pencak silat beoefend. 

Van zijn 18e tot zijn 29ste heeft hij ca. 5 dagen per week getraind bij sport- /kickboksschool Vos Gym en heeft hij ook wedstrijden gevochten.  

In 2016 werd hij meer bewust van de grote positieve invloed die sport en bewegen heeft en wilde daar iets mee doen. Hij heeft toen zijn diploma fitness trainer gehaald. Ook is hij gaan helpen met het geven van kickbokstrainingen aan kinderen. In 2018/2019 heeft hij de officiëel erkende opleiding voor kickboks- en jeugdtrainer gedaan. In 2019 heeft hij dan ook de stap genomen om helemaal te gaan voor zijn passie! Zo is Freddy’s Kickboksing & Personal Training ontstaan. En nog steeds blijft hij zichzelf ontwikkelen op dit gebied! Met Freddy’s Gym Amsterdam is er een mooie nieuwe kickboks gym en PT studio waar Freddy klaar staat om iedereen te begeleiden bij het kickboksen!

Diploma's

Visie

Kernwaarden

TEAM : FREDDY'S GYM

“Het geeft energie als ik bij kan dragen aan de ontwikkeling van anderen. Vanuit mijn passie waarde toevoegen. Zodoende kan ik de sporters begeleiden naar het het bereiken van hun doelen”

Fred de Weij

TRAINER

“Mijn naam is Lina, en ik ben vertrouwenscontactpersoon: een eerste aanspreekpunt/ luisterend oor in een voor jou ongewenste situatie binnen de gym als je daar behoefte aan hebt.

In het dagelijkse leven werk ik 5 dagen per week als professioneel vertrouwenspersoon voor bijzondere doelgroepen voor diverse organisaties. Kickboksen is daarnaast ook mijn passie.

Het is belangrijk dat jij je (net als ikzelf) als gym lid veilig voelt, dat anderen jouw grenzen respecteren, en er samen wordt nagestreefd dat er niet wordt gepest of geïntimideerd.

Als je met mij contact zoekt, is dat in vertrouwen. Dat betekent dat ik niets deel met een ander als jij dat niet wilt.

Op basis van je verhaal kan ik dan met je meedenken, en desgewenst doorverwijzen naar andere plekken waar je met jouw verhaal terecht kunt voor andere professionele ondersteuning of hulp.

Ik ben bereikbaar op: 06-19171078

Bergervertrouwenswerk@gmail.com 

Lina Berger

VertrouwensPersoon Freddy's GYM

“Ik ben Hannie Sleijfer en ik ben sinds 2011 Fysiotherapeute. 

Mijn aandachtsgebieden zijn; Orthopedische klachten, Chronische pijn en (Sport-) revalidatie. Ook heb ik aanvullende cursussen gedaan zoals Dry Needling en Medical Taping. 

Voordat ik begon aan bokszaktraining heb ik 20 jaar gehandbald. 
Voor Freddy’s kickboxing ondersteun ik als fysiotherapeute de wedstrijdploeg.
Ook staat het jou als gymlid vrij om mij voor of na de lessen aan te spreken als je een vraag hebt. Ik denk graag met je mee, en verwijs je desgewenst door. 
Geen persoon is hetzelfde, dus geen klacht gelijk! “

Hannie Sleijfer

Fysiotherapeute FREDDY's GYM