Trainen met je collega's

Investeer in uw medewerkers, investeer in human capital! Uit onderzoek blijkt dat 100% van de werkgevers die vitaliteit omarmen, een stijging van productiviteit constateert. En een daling van het ziekteverzuim. Vaak wordt gefocust op de verzuimende werknemers (gemiddeld 4%). Maar hoe zit het met de 96% die wel aan het werk is en die u aan het werk wilt houden? Zo lang en vitaal mogelijk. Start daarom met investeren in vitaliteit en inzetbaarheid.

Fit en Vitale Medewerkers

Trainingen worden voorbereid waarop je je gehele lichaam traint. Hierbij wordt je sterker, soepeler en fitter. Daarbij werken we aan je balans, reflexen, controle, coördinatie en spierkracht.

Waarom Kickboksen?

Workshops

“Bent u op zoek naar een activiteit of workshop als onderdeel van een effectieve teambuilding?”

Uit onderzoek is gebleken dat investeren in teams het meest effectief is als er wordt gericht op vitaliteit en gezondheid, alsmede visie, teamdynamiek en samenwerking. In onze fysieke en actieve kickboksworkshop heb je samen een leuke activiteit waarbij je ook nog je hele lichaam traint. Ook werk je aan je houding, zelfvertrouwen, balans, reflexen, coördinatie, uit je comfort zone komen, inzicht krijgen in anderen en grenzen aangeven en respecteren. Kickboksen is mogelijk voor iedereen met elk sportief niveau, zolang je fysiek in staat bent een training te volgen en mee te doen. In de workshop leer je jezelf beter kennen, gebruik maken van je krachten en competenties, maar ook reageren op (onverwachte) situaties, wat je valkuilen hierbij zijn en hoe je hier positief mee om kunt gaan. Uitgaan van wat je wel kan!